Karrier a Csom 2001 Kft-nél!

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk.

Korábbi állásaink

Hol fogsz dolgozni? 

A cégünk telephelyén barátságos, biztonságos körülményeket biztosítunk a munkatársainknak. A munka hatékonyabb elvégzéséhez korszerű eszközök állnak rendelkezésre (targoncák, kézi és elektromos villás raklapemelők, mobil létrák). Raktáraink fűtetlenek, viszont melegedési, pihenési lehetőséggel rendelkeznek (jól felszerelt konyha, meleg/hideg ital). 

Több mint két éve dolgozom a cégnél. Ami rögtön megtetszett, hogy családias, befogadó, támogató a közösség és a vezetőség. Mélyvízben éreztem magam már az első naptól, sokat kellett tanulnom, de megérte, mivel megtapasztalhattam a kollégák támogatását, valamint, hogy milyen érzés kezdőként megkapni a vezetőktől a bizalmat.

A munkám során, többek között kapcsolatban vagyok a vevőinkkel és nagyon jó érzéssel tölt el, amikor folyamatos pozitív visszajelzést kapok részükről, valamint az is, hogy ajánlás útján keresnek meg bennünket, amely valahol igazolja a precíz, pontos és elkötelezett munkámat. Folyamatos az innováció a cégnél, nap mint nap azon dolgozunk, hogy minél jobban kitudjuk szolgálni partnereink igényeit, igazodó választékkal és kiszolgálással.

Vannak sikeresebb és sikertelenebb napok, előfordul, hogy csúszás van egy-egy területen. Ilyenkor besegítünk egymásnak, túllendítjük egymás, mivel fontosak vagyunk egymásnak, erős a csapatszellem. Mindez azt támasztja alá, hogy a szakmai tudás mellett az emberi tényezők is fontosak, odafigyelünk egymásra.

A csapatépítők, a közös kirándulások még jobban kiemeli a csapatszellemet, az összetartozást, megismerhetjük egymás családtagjait.

 

Hogyan dolgozunk?

  • A családias légkör ellenére a cég működésében folyamatos a fejlődés, mind a termékskála- a géppark-, a munkaeszközök bővítésében, mind pedig a szellemi tőke fejlesztésében
  • Munkatársaink lehetőséget kapnak, hogy konstruktív ötleteiket bemutassák, hatékonyabbá tegyék mindennapi munkájukat
  • Hangsúlyt fektetünk az ergonomikus munkaállomások kialakítására
  • Egy összetartó csapatot alkotunk, támogatjuk és segítjük egymást, odafigyelünk egymásra
  • Igyekszünk jó légkört teremteni, biztonságos, kényelmes környezetet kialakítani, hogy munkatársaink napjainak nagy részét elégedetten tölthessék, munkájukat hatékonyan, precízen végezhessék
  • Szakmai tréningeket szervezünk, hogy lehetőséget adjunk a fejlődéshez
  • Hogy erősítsük a csapatszellem érzést csapatépítőket, szabadidős programokat szervezünk

 

 

Szeretnél a CSOM 2001 Kft. csapatához tartozni? 
Jelentkezz hozzánk!
Küldd el fényképes önéletrajzod a job@csom2001.hu email címre!

magyar